Dakwerken

 • Dakdekker in Apeldoorn, voor particulier & bedrijf

  Dakdekker in Apeldoorn en omgeving nodig? 055 Installatieservice verzorgt het dakwerk zowel bij particulieren als bij bedrijven. Dakwerk bestaat onder andere uit: dakisolatie, daklekkage en uiteraard het onderhoud van uw dak.

  Dakisolatie
  Het grootste gedeelte van de warmte verlaat uw huis via het dak. Wanneer uw dak goed is geïsoleerd, dan voorkomt u dit en houdt u de warmte in uw huis. Hierdoor is er minder verwarming nodig en bespaart u dus enorm op de energiekosten. Elk type dak kent een eigen werkwijze om het goed te isoleren. Daarom is het aangeraden om uw dak te laten isoleren door professionele dakdekkers in Apeldoorn.

  Daklekkage
  Heeft u last van daklekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Daklekkage kan namelijk leiden tot ergere schade, zoals houtrot, en dat wilt u uiteraard voorkomen. Onze dakdekkers kunnen uw daklekkage snel en effectief oplossen, ongeacht het type dak. Dankzij onze ervaring en vakkundigheid is de kans minimaal dat de daklekkage in de toekomst weer terugkomt.

  Onderhoud
  Problemen voorkomen is altijd beter dan problemen genezen. Vooral met uw dak, omdat uw daarmee ergere schade ook voorkomt. Door uw dak regelmatig te laten inspecteren/onderhouden door een dakdekker verkleint u de kans op problemen (zoals lekkages) enorm. Bovendien bespaart u ook op de kosten van onder andere de reparaties en u verlengt de levensduur van uw dak.

  Afspraak voor dakdekker in Apeldoorn

  Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken met onze dakdekkers in Apeldoorn en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het nummer: (055) 800 1996 of vul het contactformulier op deze pagina in.

  • 24 uur per dag
  • 7 dagen per week
  • Snel ter plaatse

  Direct contact opnemen