Loodgieters

 • Loodgieter in Apeldoorn, √©chte vakmannen

  Loodgieter in Apeldoorn en omgeving nodig? Dan bent u bij 055 Installatieservice aan het juiste adres. Met onze klantgerichtheid en onze vakkundigheid, kunnen we elk loodgietersprobleem oplossen. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  Lekkages
  Lekkages zijn niet prettig. Maar dat is niet het enige, want een lekkage kan ook veel schade geven aan uw huis. De schade kan ook al ontstaan tijdens het opsporen van een lekkage. Daarom is het belangrijk dat u een lekkage op de juiste manier opspoort en oplost. Met onze ervaring en speciale apparatuur doen wij dit graag voor u.

  Aanleggen van water- en gasleiding
  Het aanleggen van een water- of gasleiding dient nauwkeurig door specialisten gedaan te worden. Wanneer het aanleggen verkeerd wordt gedaan, ontstaan er namelijk gevaren, zoals lekkages of zelfs gasexplosies. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Dankzij onze vakkundigheid kunnen wij deze leidingen snel, nauwkeurig en voor een laag tarief aanleggen.

  Afspraak voor loodgieter Apeldoorn

  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een loodgieter in Apeldoorn, neem dan contact op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op het nummer (055) 800 1996. Bovendien profiteert u bij ons van scherpe tarieven.

  • 24 uur per dag
  • 7 dagen per week
  • Snel ter plaatse

  Direct contact opnemen